28.08.2020
Altele

Firma noastra INTERCAR , reprezentanta SKODA in Sibiu, repara si alte marci precum VW, Audi sau Seat. In domeniul service-ului auto dar si al serviciilor conexe  ne dorim cele mai inalte standarde de calitate. Si acest lucru trebuie sa ramana asa !

Pentru intarirea echipei noastre de service cautam doi colegi vopsitori auto, un coleg tinichigiu auto si mecanici auto.

Ne gandim la cineva care nu doar sa aiba pregatire tehnica de specialitate ci sa doreasca permanent sa raspunda pozitiv dorintelor clientilor nostri .

Entuziasmul lui permanent, dorinta de a invata , corectitudine , dorinta de a ajuta  si spiritual de echipa, sunt ceea ce dorim de la persoana care se alatura echipei noastre .

Firma noastra ofera conditii de lucru excelente, pregatire permanenta, oportunitati de dezvoltare personala si stabilitate.

Pachetul salarial este foarte atractiv.

Daca sunteti interesati va rugam sa apelati la tel:  0727220342 / 0732057009. Va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie!

Echipa de service -doi colegi vopsitori auto, un coleg tinichigiu auto si mecanici auto.

Service

Pentru intarirea echipei noastre de service cautam doi colegi vopsitori auto, un coleg tinichigiu auto si mecanici auto.

INTERCAR
557260 Selimbar, Sibiu
DN 1 km. 303+750,
Telefon 0372.058.300
E-mail

https://www.intercar.ro